Helikopterlyft med precision

Helikoptertjänst är det naturliga valet vid helikopterlyft. Vi står för kvalitet, säkerhet och hög precision. Detta är ett resultat av en lång erfarenhet och en medveten fokusering på just olika typer av helikopterlyft- och monteringsuppdrag.  Helikoptern är ett utmärkt verktyg på svårtillgängliga platser och även platser där kranar och kranbilar inte kommer fram samt när flera utspridda lass ska lyftas ut till olika positioner. Vi arbetar efter filosofin om att ingenting är omöjligt så länge våra helikopterlyft kan utföras på säkrast möjliga sätt. Att lyfta med helikopter är ofta både det mest kostnads- och tidseffektiva alternativet. Exempel på projekt där helikopterlyft används frekvent är: husbyggen, betonggjutning, utflygning av grus och transport av material på svårtillgängliga platser.

 • Telecom/Mast
Bygg/VVS
Helikoptertransport åt privatpersoner

 

Specialiserade på helikopterlyft

Vi är helt fokuserade bruksflyg. Detta har gjort oss till helhjärtade experter på det vi gör.
Med fullt ändamålsenliga helikoptrar, erfarna piloter och specialanpassad utrustning kan vi därför alltid erbjuda högsta kvalitet oberoende av vad uppdraget gäller.

Når hela södra Sverige på kort tid

Helikoptertjänsts tyngdlyftare finns tillgängliga i Stockholm och vi har även helikoptrar tillgängliga för lyft i Orsa året om. Med denna fördelning når vi stora delar av landet på kort tid. För större projekt och uppdrag som sträcker sig över flera dagar har vi tankbilar och markpersonal för att kunna arbeta oberoende av infrastruktur. 
Läs mer om vår kapacitet under helikoptrar och utrustning.

Fast pris
För att ni alltid ska känna er trygga med att anlita oss kan vi nu erbjuda fasta priser på alla lyft- och transportuppdrag över hela Sverige.

Vertikalreferens
Vi är en av få helikopteroperatörer i Sverige som flyger hängande last med "long line"-teknik.
Detta är en förutsättning för att kunna utföra precisionsmonteringar och det gör även så att lyften går snabbare.