Foto och film från helikopter

Vi utför allt från TV- och filmproduktioner till traditionell flygfotografering och seriefotografering av hus och gårdar. Dessutom flyger vi regelbundet med alla de större dagstidningarna och flertalet TV-kanaler vid diverse nyhetsfotograferingar och filmningar.

Helhetslösning

Utöver att flyga fotografer och filmare erbjuder vi även en helhetslösning där vi levererar färdiga bilder eller filmer direkt till dig som kund. Detta är möjligt genom egna operatörer och professionella fotografer.

Gyrostabiliserade filmkameror

Genom nära samarbetspartners kan vi erbjuda ett brett utbud av gyrostabiliserade filmkamerasystem. Dessa kan användas till allt från små projekt till storskaliga produktioner. Ur de mer kraftfulla systemen går det dessutom att utvinna högkvalitativa stillbilder.

Helikopter som rekvisita

En helikopter kan vara effektfull i både stillbild och film och de gör sig bra både statiskt och flygandes. Hör gärna av dig för att bolla idéer. Klicka här för att se våra helikoptrar. Observera att vi ej kan ställa upp ideellt eftersom vår flotta används operativt dagligen.

Exempelklipp: Reklamfilm

Här är en reklamfilm för Husqvarna där en av våra MD500E deltog framför kameran.